загрузка...
ФІТО     |     Фітогормони.

Чим корисний нашій шкірі імбир, застосування екстракту імбиру в косметиці

Імбир в косметиці

Властивості імбиру

Імбир має потужний антимікробну дію (у тому числі проти таких видів як стрептококи та стафілококи), сильним імуномодулюючою дією. Усуває підвищену стомлюваність і млявість шкіри. Імбир відновлює енергетичний баланс шкіри, надає моментальний ефект підтягаючий, а також стимулює, регенерує і тонізує клітини шкіри.
Антибактеріальні, що стимулюють і тонізуючі властивості імбиру знайшли широке застосування в медицині та косметиці.
Екстракт кореня імбиру має антисептичний і антиоксидантну дію і багато косметичні марки з успіхом використовують імбир в косметиці для попередження старіння шкіри.

Дія екстракту імбиру на шкіру:
- Регулює виробництво себума, нормалізує жирну шкіру
- Тонізує і підтягує шкіру, повертаючи пружність
- Антиоксидантну дію
- Антисептичну дію
- Сприяє виведенню токсинів з шкіри

Застосування екстракту імбиру в косметиці:
- Креми, лосьйони для жирної та комбінованої шкіри
- Тонізуючі та протівовозрастние креми для очей та особи
- Креми, бальзами від розтяжок
- Креми для пружності тіла і грудей

Поєднання екстракту імбиру з іншими речовинами в косметиці:

Маска для жирної шкіри: біла глина, екстракт імбиру, екстракт ромашки, екстракт виноградної кісточки, екстракт зеленого чаю.
Очищуюча маска: екстракт імбиру, ефірна олія лемонграсу.
Зволожуючий крем для рук SPA: олія виноградних кісточок, олія рисових висівок, олія ши, екстракт імбиру.
Крем від розтяжок: екстракт імбиру, екстракт готу кола (центелли), ефірна олія пачулі.
Крем для схуднення: екстракт імбиру, екстракт женьшеню, екстракт готу кола (центелли), кофеїн, ефірна олія пачулі.
Крем для пружності грудей: екстракт імбиру, екстракт солодки, екстракт хмелю, ефірна олія пачулі.

Імбирне масло - ефірна олія з коренів імбиру (Zingiber officinale). Жовта рідина, густеющая при контакті з повітрям. Володіє пряно-ароматичних запахом, менш різким, ніж запах коренів імбиру. Склад олії складний, воно містить альфа і беті-пінени, камфен, 1,8 - цінеол, ліналоол, борнеол, цитраль, геранілацетат; основні його компоненти - сесквітерпенових вуглеводні (бета-бісаболен, цінгіберен, альфа-куркуми, бета-сесквіфелландрен).Імбирне масло чаші застосовується для ароматизації харчових виробів, але може також використовуватися у парфумерних композиціях і аромати.

Використання в косметиці:
Для догляду за жирною, нечистої шкірою; однак варто врахувати, що достатньо всього лише декількох крапель. Надає антисептичну, тонізуючу дію.