загрузка...
СХУДНЕННЯ     |     Паштети: рецепти. Як приготувати паштет. Рецепти паштетів зі свинячої і телячої печінки, ковбасний, м'ясний паштет та паштет з потрухів

Екзотичні гарячі бутерброди: рецепти і приготування. Гарячі бутерброди з фруктами і ягодами, з горіхами, раками, ікрою та креветками

Гарячі бутерброди

Гарячі бутерброди в духовці: рецепти і як приготувати

Гарячі бутерброди ванільні з фруктами: рецепт

Потрібно:
2 яйця, 3 / 4 склянки молока, 1 ч. л. ваніліну, 8 скибочок батона, 1 апельсин, полуниця.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
У глибоку тарілку розбийте одне яйце, додайте один білок, ванілін, влийте молоко і перемішайте. Розігріту сковороду змажте маслом. Умочіть з двох сторін шматочки хліба в приготованій рідини, покладіть на сковороду і поставте в духовку. Випікайте хвилин 5, поки не утвориться золотава скоринка.
Готові тости викладіть на тарілку і прикрасьте часточками апельсина, полуницею.

Гарячі бутерброди «Волзькі» з яблуками і корицею

Потрібно:
8 скибочок хліба, 3 яблука, 1 / 2 склянки молока, 2 яйця, 1 ст. л. вершкового масла, кориця.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Яблука очистіть від шкірки, видаліть насіння, виріжте серцевину, поріжте на невеликі кубики, присипте цукром і корицею. Яйця збийте, додайте молоко і добре перемішайте. Умочіть з двох сторін скибочки хліба в приготованій рідини, посипте цукром і покладіть на сковороду.
Зверху на кожну скибочку покладете яблука і поставте в духовку на 5 - 7 хв.

Гарячі бутерброди з повидлом і горіхами: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 2 яйця, 3 / 4 склянки молока, 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. вершкового масла, 1 / 2 склянки повидла, 2 ст. л. подрібнених горіхів.

Як приготувати гарячий бутерброд
Жовтки яєць змішайте з цукром, додайте молоко і добре перемішайте. Умочіть з двох сторін скибочки хліба в приготованій рідини і підсмажте на вершковому маслі. У повидло всипте горіхи, перемішайте, намажте хліб і перекладіть на деко.
Зверху залийте збитими яєчними білками і поставте в духовку на 7 - 9 хв.

Гарячі бутерброди «Курортні» з фруктами: рецепт

Потрібно:
1 / 4 буханки хліба (батона), 2 апельсини, 2 банани, 1 / 4 граната, 1 склянка сметани, 1 / 2 склянки цукру, 1 / 2 склянки ванільного цукру.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Хліб розріжте на маленькі шматочки.Апельсини і банани очистіть і поріжте невеликими часточками. Нанизує на шпажки почергово часточки апельсина і банана, розділяючи їх шматочками хліба. Шпажки помістіть в духовку і випікайте, поки хліб не підсохне.
У цей час приготуйте соус. Збийте сметану з цукром, з ванільним цукром, додайте зерна граната.
Шпажки викладіть на тарілку, поруч поставте соус.

Гарячі бутерброди з раками: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 2 ст. л. вершкового масла, 7 - 8 раків, 3 помідори, 3 яєчні білки, 1 ст. л. майонезу, зелень.

Як приготувати гарячий бутерброд
Хліб обсмажте у вершковому маслі. Раков обробити і дрібно порубаєте м'ясо. Яєчні білки і помідори наріжте маленькими шматочками і змішайте з м'ясом. Кожен скибочку хліба намажте майонезом. Зверху покладіть приготований фарш і прикрасьте зеленню.
Подавайте в гарячому вигляді.

Гарячі бутерброди з ікрою і зеленою цибулею: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 100 г вершкового масла, 1 ст. л. томатної пасти, 2 яйця, зварених круто, червона або чорна ікра, зелена цибуля.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Хліб обсмажте на вершковому маслі з обох сторін. Розм'якшене вершкове масло змішайте з томатною пастою і намажте цією сумішшю хліб.
Яйця наріжте кружальцями і покладіть на бутерброди. На яйця покладіть червону ікру, зверху посипте рубаним зеленим луком.
Подавайте в гарячому вигляді.

Гарячі бутерброди з полуницею: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба (батона), 2 склянки полуниці, 1 склянка яблучного соку, 1 ст. л. цукру, 2 ст. л. сухарів, 2 яйця, 1 ст. л. вершкового масла.

Як приготувати гарячий бутерброд
Полуницю розімніть, додайте яблучний сік, цукор і збийте до утворення густої маси. Цією масою намажте хліб. Яйця збийте, умочіть в них приготовані скибочки хліба, зверху посипте сухарями і обсмажте на вершковому маслі.

Гарячі бутерброди з консервованими фруктами та ягодами

Потрібно:
8 скибочок хліба (батона), 2 яйця, 1 / 2 склянки молока, 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. вершкового масла, консервовані фрукти і ягоди.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Збийте яйця, додайте молоко, цукор і добре перемішайте. Розігріту сковороду змажте маслом. Умочіть з двох сторін шматочки хліба в приготованій рідини, покладіть на сковороду і обсмажте з обох сторін на вершковому маслі.Консервовані ягоди та фрукти прогрійте в цукровому сиропі.
Викладіть приготовані ягоди та фрукти на скибочки хліба.

Гарячі бутерброди «Гавайські» з креветками і маслинами

Потрібно:
2 склянки борошна, 100 г вершкового масла, 1 / 2 склянки сметани, 1 склянка м'яса креветок, 2 яйця, 1 / 2 склянки маслин без кісточок, 2 - 3 солоних огірка, 1 / 2 склянки відвареного рису, 1 банка майонезу, сіль.

Як приготувати гарячий бутерброд
Зробіть тісто. Борошно порубаєте з охолодженим маслом, додайте сметану, сіль, замісіть тісто і поставте його в холодильник на 1 ч. З плином часу тісто вийміть і спечіть з нього тарталетки у формі корзіночек.
Яйця, м'ясо креветок, маслини, огірки дрібно порубаєте, змішайте, додайте рис, майонез і перемішайте. Цим фаршем наповніть тарталетки і прикрасьте зеленню.
Перед подачею на стіл розігрійте в мікрохвильовій печі.

Гарячі бутерброди з котлетами: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 8 котлет 2 ст. л. йогурту, 2 ст. л. майонезу, 2 ч. л. гірчиці, 1 / 4 ч. л. сушеного кропу, 1 огірок, 1 ст. л. вершкового масла.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Огірок дрібно порубаєте. У глибокій тарілці змішайте йогурт, майонез, гірчицю, кріп та огірок. Хліб підсмажте на вершковому маслі. На кожну скибочку покладете котлету, а зверху полийте приготованим соусом.
Перед подачею на стіл розігрійте.

При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт NashaKrasa.com.ua обов'язкове!