загрузка...
СХУДНЕННЯ     |     Гарячі бутерброди в духовці і на сковороді: рецепти і приготування. Смачні гарячі бутерброди з сиром, рибою, овочами, ковбасою, грибами та часником

Гарячі бутерброди. Рецепти і приготування гарячих бутербродів. Смачні гарячі бутерброди з сиром, ковбасою, грибами і з шпротами

Гарячі бутерброди

Гарячі бутерброди до сніданку

Гарячий бутерброд із солоної оселедця

Потрібно:
5 скибочок житнього хліба, 5 скибочок пшеничного хліба, 200 г вершкового масла, 100 г філе солоної оселедця, 5 яєць, сіль, гірчиця, зелень.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Яйця зваріть круто, дрібно порубаєте й змішайте з маслом. Додайте сіль, гірчицю і добре перемішайте. Намажте отриманою сумішшю скибочки пшеничного хліба, зверху посипте зеленню. Оселедець поріжте на невеликі шматочки і покладіть на скибочки житнього хліба. На один житнього скибочку покладете пшеничний, потім знову житній і т. д., поки у вас не вийде 5 скибочок. Зберіть, таким чином, другий бутерброд і поставте їх у духовку.

Гарячий бутерброд «Для гурмана» з м'яса та сиру

Потрібно:
4 булочки, 300 г вареного м'яса, 100 г будь-якого сиру, 1 невелика морква, 1 ч. л. порошку каррі, 1 / 4 ч. л. меленої кориці, 1 ст. л. вершкового масла, сіль.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
М'ясо поріжте на маленькі шматочки, сир протріть на тертці, морква дрібно порубаєте і все змішайте. Додайте карі, корицю, сіль і ще раз все перемішайте. У булочках зробіть надріз. Всередину кожної булочки покладіть приготований фарш. Булочки перекладіть на розігріту сковороду, змащену маслом, і смажте до утворення золотистої скоринки.

Гарячий бутерброд з індичкою

Потрібно:
4 булочки, 4 скибочки добре проварене індички, 1 солодкий зелений перець, 1 суцвіття цвітної капусти, 1 морква, 1 помідор, 6 свіжих оливок, 4 - 5 пір'їнок зеленої цибулі, 1 ст. л. вершкового масла, 1 / 2 склянки майонезу, 1 / 2 ч. л. сушеного меленого базиліка.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Перець, капусту, оливки, помідор, цибулю дрібно порубаєте, змішайте і перекладіть в каструлю. Додайте майонез, базилік, ще раз перемішайте, накрийте каструлю кришкою і поставте в холодильник на 4 - 5 ч.
Булочки розріжте навпіл і підсмажте на вершковому маслі. На 4 половинки булочки покладіть шматочки індички, овочеву суміш і накрийте зверху рештою 4 половинками.

Гарячий бутерброд з м'ясом і овочами

Потрібно:
250 г сирої баранини або свинини, 4 булочки, 1 / 2 склянки йогурту, 2 ч. л. майонезу, 1 ч. л.дрібно рубаного кропу, 1 зубчик часнику, 1 огірок, 1 помідор, сіль, перець, 1 / 2 ч. л. рослинного масла, 1 цибулина.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Баранину (свинину) тонко поріжте. Часник і цибулю дрібно порубаєте. На розігріту сковороду, змащену маслом, викладіть шматочки баранини, цибулю, часник і смажте до готовності м'яса. Потім посоліть і поперчіть.
В окремій тарілці змішайте йогурт, майонез і кріп. У булочках зробіть надрізи і підігрійте в мікрохвильовій печі або на сковороді. Помідори та огірки поріжте кружальцями. Доторкніться горішнього всередині кожну булочку приготованою сумішшю і покладіть м'ясо, часточки помідора й огірка.

Гарячий бутерброд «Лондонський» з сиром

Потрібно:
4 булочки, 100 г м'якого сиру, 1 ст. л. цукру, 1 / 2 ч. л. тертого мускатного горіха, 2 ківі, полуниця, 1 ст. л. вершкового масла.

Спосіб приготування
Сирок розімніть, додайте цукор, мускатний горіх і перемішайте. Булочки розріжте навпіл, підсмажте на вершковому маслі і намажте приготованою сумішшю. Зверху покладіть часточки полуниці та ківі.

Гарячий бутерброд «Сюрприз» з ковбасою

Потрібно:
1 батон, 150 г вершкового масла, 50 г сиру або бринзи, 50 г смаженого м'яса, 100 г будь-якої ковбаси, 2 варені яйця, 2 ст. л. товчених волоських або лісових горіхів, 4 - 5 очищених солоних кільок, перець, сіль.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Розріжте батон вздовж на дві половинки. Відокремте ножем м'якуш від скориночки. Масло збийте. Сир натріть на тертці.
М'ясо, ковбасу, яйця, кільку, м'якуш хліба дрібно порубаєте. Всі змішайте. Додайте горіх, перець, сіль і ще раз перемішайте. Цим фаршем наповніть одну половинку батона, а другу покладіть зверху. Батон розігрійте на сковороді, а потім наріжте скибочками.

Гарячі бутерброди універсальні

Гарячі бутерброди вегетаріанські з помідорами й огірками

Потрібно:
1 / 2 буханки хліба нарізної, 3 - 4 великих помідори, 2 - 3 огірка, редис, майонез.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Наріжте хліб круглими скибочками і підсмажте на олії. Покладіть на шматочок хліба напівкруглий скибочку помідора і такий же скибочку свіжого огірка. Середину гуртка прикрасьте майонезом і кружечком редиски.

Гарячі бутерброди з сиром

Потрібно:
1 / 2 батона (або пеклеванного хліба), 250 - 300 г сиру, по 100 г вершкового масла і томатної пасти, салат.

Спосіб приготування
Підсмажте скибочки хліба, покладіть на кожен лист зеленого салату і тонкий скибочку сиру. У середину покладіть трохи олії, змішаного з томатною пастою. Олія засипте тертим сиром.Хліб, салат і сир можете нарізати у формі зірочок.

Гарячі бутерброди зі смаженою шинкою та гірчицею

Потрібно:
450 г пшеничного або пеклеванного хліба, 500 г шинки, 150 г вершкового масла, гірчиця, зелень.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Наріжте шинку скибочками, змастіть з одного боку гірчицею, обсмажте на сковороді з маслом. Одночасно наріжте тонкими скибочками хліб і обсмажте його. Розкладіть скибочки шинки на хліб, посипте шинку рубаною зеленню.

Гарячі бутерброди з шинкою, салатом, помідором і редисом

Потрібно:
200 г шинки, 300 г батона «Особливий», по 2 - 3 помідори і редису, листя салату, 150 г майонезу, зелень.

Як приготувати гарячий бутерброд
Наріжте хліб, шинку, помідори тонкими скибочками. На хліб покладіть лист салату, скибочка шинки, круглий скибочку помідора. У середину додайте трохи майонезу, накрийте його круглим скибочкою редису, посипте зеленню.
Перед подачею на стіл розігрійте бутерброд в духовий печі.

Гарячі бутерброди з грибами та цибулею

Потрібно:
400 г печериць, батон житнього хліба, середня цибулина, по 100 г майонезу і рослинного або вершкового масла, сіль.

Як приготувати гарячий бутерброд
Хліб розріжте коржами, кожен корж - на 4 частини. Печериці поріжте скибочками, проваріть в солоній воді 5 хв і обсмажте на добре розігрітій сковороді з маслом до готовності. Очищену цибулю наріжте кільцями і обсмажте в олії до готовності. Викладіть шарами на коржі хліба цибуля, печериці, майонез і укладіть їх на деко один на одного. Зверху і з боків намажте вийшов «торт» майонезом і поставте в духовку на 5 - 7 хв.
Перед подачею до столу посипте рубаною зеленню.

Гарячі бутерброди зі шпротами

Потрібно:
батон, 200 г шпрот, 100 г томатного соусу, зелень.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
З черствого батона пшеничного хліба зріжте кірку і наріжте батон скибочками завтовшки приблизно 1 см. Покладіть на кожну скибочку шпроти (залежно від величини, по 1 або 2 шт.).Змастіть томатним соусом і поставте на 10 хв у духовку.
Викладіть грінки на блюдо, прикрасьте зеленню.
Подавайте в гарячому вигляді.

При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт NashaKrasa.com.ua обов'язкове!