загрузка...
СХУДНЕННЯ     |     Екзотичні гарячі бутерброди: рецепти і приготування. Гарячі бутерброди з фруктами і ягодами, з горіхами, раками, ікрою та креветками

Гарячі бутерброди в духовці і на сковороді: рецепти і приготування. Смачні гарячі бутерброди з сиром, рибою, овочами, ковбасою, грибами та часником

Гарячі бутерброди

Гарячі бутерброди в духовці: рецепти і як приготувати

Гарячий бутерброд з молоком і сиром: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 1 ст. л. борошна, 1 ст. л. вершкового масла, 1 склянка молока, 100 г сиру, сіль.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
У розігрітій сковороді розтопіть масло і підсмажте муку. Додайте молоко, сіль, доведіть до кипіння і тушкуйте 5 хв. Хліб обсмажте в окремій сковороді на вершковому маслі і залийте приготовленим соусом. Зверху посипте сиром і запечіть в духовці.

Гарячий бутерброд з мізків і цибулі: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 200 г варених мізків, 1 цибулина, 1 ст. л. вершкового масла, 2 яйця, сіль.

Як приготувати гарячий бутерброд
Мізки наріжте невеликими шматочками. Цибулю дрібно порубаєте і обсмажте на вершковому маслі. Додайте мізки, смажте 5 хв, потім сковороду відставте. Коли мізки охолонуть, влийте збиті яйця і добре перемішайте.
Хліб підсмажте з обох сторін на вершковому маслі.
Приготованою сумішшю намажте хліб і поставте в духовку на 2 - 3 хв.

Гарячий бутерброд з морквою і овочами

Потрібно:
8 скибочок хліба, 50 г маргарину, 2 великі моркви, 100 г сиру, 2 ст. л. товчених сухарів, 2 помідори, 2 огірки, зелень.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Хліб обсмажте на маргарині з обох сторін. Морква зваріть і наріжте кружечками. Сир натріть на тертці й розігрійте на маргарині з сухарями.
На кожну скибочку хліба покладете кілька кружалець моркви, зверху на них - сир з сухарями. Бутерброди поставте в духовку на 2 - 3 хв. Готові бутерброди прикрасьте часточками помідорів і огірків.

Гарячий бутерброд зі шпинатом: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 50 г маргарину, 400 г шпинату, 100 г шинки, 2 ч. л. борошна, 1 яєчний білок, 3 ст. л. майонезу, сіль, перець.

Як приготувати гарячий бутерброд
Шинку поріжте і обсмажте. В окремій сковороді потушкуйте дрібно рубаний шпинат, додайте до нього борошно, сіль, перець і тушкуйте 5 хв. Яєчний білок збийте і змішайте з майонезом. Доторкніться горішнього хліб маргарином, потім тушкованим шпинатом. Зверху покладіть шинку і суміш майонезу з яєчним білком.
Бутерброди запечіть в духовці.

Гарячий бутерброд з яблуками і рибою: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 100 г маргарину, 300 г копченої риби, 1 ст. л. борошна, 1 / 2 склянки сметани, 3 - 4 кислих яблука, 1 цибулина, сіль, перець.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Копчену рибу дрібно порубаєте і потушкуйте на маргарині. Цибуля нашаткуйте, яблука наріжте соломкою і додайте в рибу. Туди ж покладіть борошно, влийте сметану. Посоліть, поперчіть і тушкуйте 2 - 3 хв. Намажте хліб приготованою сумішшю і поставте в гарячу духовку на 4 хв.

Гарячий бутерброд з огірками і зеленню

Потрібно:
8 скибочок хліба, 100 г вершкового масла, 2 - 3 огірка, 3 яйця, 4 - 5 ч. л. майонезу, сіль, зелень кропу.

Як приготувати гарячий бутерброд
Хліб намажте маслом і злегка підсмажте з обох сторін. Огірки наріжте скибочками, яйця - кружальцями. На приготовлений хліб спочатку покладіть 2 - 3 скибочки огірка, посоліть, потім 2 - 3 кружечка яєць і ложку майонезу. Кожен бутерброд прикрасьте зеленню.

Гарячий бутерброд з яйцями і сиром: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 2 ст. л. вершкового масла, 3 яйця, 3 мариновані огірки, 1 цибулина, 1 / 2 банки майонезу, 100 г сиру, сіль.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Яйця зваріть круто і дрібно порубати. Цибулю і огірки поріжте і змішайте. Додайте яйця, майонез і добре перемішайте.
На кожну скибочку хліба покладете приготовану суміш, зверху посипте тертим сиром і запечіть в духовці.

Гарячий бутерброд з бринзою: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 100 г вершкового масла, філе маринованої риби, 4 яйця, 100 г бринзи, 2 ст. л. крихт білого хліба, 1 ч. л. томатного пюре, 50 г сиру.

Як приготувати гарячий бутерброд
Хліб намажте маслом. Бринзу і сир натріть на тертці. Змішайте бринзу з яєчними жовтками і крихтами білого хліба. Цю суміш намажте на хліб. Зверху покладіть філе риби і томатне пюре.
Бутерброди запечіть в духовці.
Готові бутерброди посипте тертим сиром.

Гарячий бутерброд «Французький»: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 2 жовтки, 1 / 3 склянки молока, 150 - 200 г тертого сиру, 1 ст. л. вершкового масла.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
У тарілку вбийте 2 жовтки, влийте молока і розмішайте. Сир натріть на тертці. Скибочки хліба умочіть в приготоване молоко і викладіть на сковороду, змащену маслом, а зверху посипте тертим сиром.Сковороду накрийте кришкою, поставте на вогонь і смажте до тих пір, поки сир не розплавиться.

Гарячий бутерброд «Російський» з ковбасою і помідорами

Потрібно:
1 батон, 100 г вершкового масла, 200 г ковбаси, 3 помідори, зелень.

Як приготувати гарячий бутерброд
Батон наріжте маленькими скибочками, ковбасу - невеликими шматочками, помідори - часточками. Сковороду змажте маслом, покладіть на неї скибочки хліба і посмажте з двох сторін.
На готові скибочки хліба покладете шматочки ковбаси, зверху - часточки помідорів. Бутерброди прикрасьте зеленню.

Гарячий бутерброд з ріпою і вершками: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 3 - 4 ріпи, 3 яйця, 1 склянка м'яса креветок (крабів і т. д.), 1 1 / 2 склянки вершків, 3 ст. л. вершкового масла, 2 ст. л. кетчупу, сіль, перець.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Ріпу натріть на великій тертці, змішайте з 1 / 2 склянки вершків, 2 ст. л. олії, посоліть, поперчіть, перекладіть в каструлю і поставте на вогонь. Гасіть, поки ріпа не стане м'якою. Збийте яйця зі склянкою вершків, посоліть і спечіть омлет. Його розріжте за формою скибочок хліба. Скибочки хліба змастіть кетчупом, на кожен покладіть шматочок омлету, ложку ріпи, креветки.
Хліб перекладіть на деко і поставте в духовку на 1 - 2 хв.

Гарячий бутерброд з грибами: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 50 г свіжих грибів, 1 цибулина, 1 яйце, 1 ст. л. вершкового масла, 1 ч. л. борошна, 1 ст. л. сметани, сухарі, перець, сіль.

Як приготувати гарячий бутерброд
Яйце збийте, посоліть і умочіть в ньому хліб. Обсмажте з обох сторін на вершковому маслі і перекладіть на деко, змащене маслом. Гриби дрібно порубаєте і обсмажте на вершковому маслі разом із цибулею. Додайте сметану, борошно, перець, сіль і тушкуйте 20 хв. Цей соус викладіть на хліб, зверху посипте сухарями і поставте в духовку на 5 хв.

Гарячий бутерброд з лососиною: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 2 ст. л. майонезу, 100 г Балика або лососини, зелень.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Хліб підсушіть в духовці. Балик поріжте на маленькі шматочки. Скибочки хліба намажте майонезом і покладіть зверху шматочки Балика. Бутерброди прикрасьте зеленню.

Гарячий бутерброд овочевої з сиром: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 1 морква, 1 середня картоплина, 100 г цвітної капусти, 1 / 2 середнього кабачка, 2 яйця, 3 ст. л. консервованого зеленого горошку, 1 ст. л. вершкового масла, 100 г сиру, сіль.

Як приготувати гарячий бутерброд
Моркву, капусту, кабачок, картопля відваріть і поріжте.Додайте зелений горошок, збиті яйця з вершковим маслом, сіль і добре перемішайте.
Овочі покладіть на скибочки хліба, посипте тертим сиром і поставте в духовку на 5 хв.

Гарячий бутерброд з гарбузом та капустою: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 1 ст. л. вершкового масла, 2 ст. л. молока, 2 яйця, 100 г свіжої капусти, 1 яблуко, 100 г гарбуза, зелень, цукор, сіль.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Капусту, гарбуз, зелень, яблуко порубаєте, покладіть в каструлю, додайте вершкового масла, сіль, перець і тушкуйте до готовності. Яйця збийте, влийте молоко і добре перемішайте. Умочіть скибочки хліба в приготованій рідини і обсмажте з обох сторін на вершковому маслі. На обсмажений хліб покладіть тушковані овочі. Бутерброди прикрасьте зеленню.

Гарячий бутерброд з часником і зеленню: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 1 ст. л, вершкового масла, 6 - 8 зубчиків часнику, сіль, зелень петрушки.

Як приготувати гарячий бутерброд
Хліб обсмажте з обох сторін на вершковому маслі. Часник дрібно порубаєте і розітріть з сіллю. Кожен скибочку хліба посипте часником і прикрасьте зеленню.

Гарячий бутерброд з цибулею: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 1 ст. л. вершкового масла, 2 цибулини, сіль.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Хліб обсмажте з обох сторін на вершковому маслі. Цибуля поріжте кільцями і покладіть на скибочки хліба. Посоліть і підсмажте.

Гарячий бутерброд з оселедця: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, філе оселедця солоної, 1 / 2 склянки вареного рису, 1 яйце, 1 цибулина, 1 ст. л. вершкового масла.

Як приготувати гарячий бутерброд
Хліб підсушіть в духовці. Філе поріжте. Цибуля нарубати і обсмажте на вершковому маслі. Яйце збийте. У каструлю покладете філе, цибуля, рис, залийте збитим яйцем, поставте на вогонь і прогрійте. Приготовлену масу намажте на хліб і запечіть в духовці.

Гарячий бутерброд на сніданок з сиром: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 1 / 2 склянки молока, 1 ст. л. вершкового масла, 2 яйця, 100 г сиру.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Яйця збийте, додайте молоко і добре перемішайте.
Умочіть з двох сторін шматочки хліба в приготованій рідини, посипте тертим сиром, покладіть на сковороду і підсмажте на вершковому маслі.

Гарячий бутерброд з сиром: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба (батона), 400 г сиру, 2 яйця, 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. вершкового масла, сухарі.

Як приготувати гарячий бутерброд
Яйця розітріть з цукром, додайте сир, вершкове масло, сухарі і добре перемішайте.Приготовленою масою намажте хліб і поставте в духовку на 1 - 2 хв.

Гарячий бутерброд з салом: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 100 г сала, 2 яйця, 1 склянка молока, 2 ст. л. вершкового масла, 1 ст. л. борошна.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Яйце збийте, додайте молоко, цукор і добре перемішайте. Умочіть з двох сторін шматочки хліба в приготованій рідини. На кожну скибочку хліба покладете шматочок сала. Хліб перекладіть на сковороду, змащену вершковим маслом, і підсмажте.

Гарячий бутерброд з яйцем: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 1 склянку молока, 1 яйце, 2 ч. л. цукру, 1 ст. л. вершкового масла.

Як приготувати гарячий бутерброд
Яйце збийте, додайте молоко, цукор і добре перемішайте. Хліб покладіть на сковороду, змащену маслом, залийте приготованою сумішшю і смажте 5 хв.

Гарячий бутерброд із зеленим горошком: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 200 г зеленого горошку, 4 ст. л. вершкового масла, 1 / 2 склянки молока, 1 ст. л. борошна, 1 помідор, цукор, сіль.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Потушкуйте зелений горошок, потім посоліть, додайте борошно, вершкове масло і цукор. Хліб умочіть з обох сторін у молоці і обсмажте на вершковому маслі.
На готові скибочки хліба покладете тушкований горошок Бутерброди прикрасьте часточками помідора.

Гарячий бутерброд з цибулею і яйцями: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 1 цибулина, 100 г вершкового масла, 4 яйця, сіль, зелень.

Як приготувати гарячий бутерброд
Хліб обсмажте на вершковому маслі. Додайте рубаний лук, збиті яйця, сіль і запечіть в духовці. При подачі поріжте на шматочки і прикрасьте зеленню.

Гарячий бутерброд з родзинками та зеленню: рецепт

Потрібно:
10 солодких сухарів, 4 яйця, 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. родзинок, 2 ст. л. вершкового масла, зелень.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Жовтки розітріть з цукром, додайте молоко і залийте цією сумішшю сухарі на 20 хв. З плином часу до сухарів додайте родзинки і збиті білки. Цю масу викладіть на деко і запечіть в духовці.
При подачі поріжте на шматочки і прикрасьте зеленню.

Гарячий бутерброд з маком: рецепт

Потрібно:
8 рогаликів, 100 г вершкового масла, 3 / 4 склянки цукру, 100 г розтертого маку, 1 / 2 л молока.

Як приготувати гарячий бутерброд
Молоко закип'ятити, налийте в глибоку тарілку, додайте цукор, розтоплене вершкове масло, мак і добре перемішайте.
Рогалики злегка підігрійте на сковороді, перекладіть на блюдо. Молоко налийте в піали і подавайте до столу.

Гарячий бутерброд з м'ясом і цибулею: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 300 г відвареного м'яса, 1 цибулина, 2 ст. л.сухарів, 1 яйце, 2 ст. л. сметани, 3 ст. л. вершкового масла, сіль.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Пропустіть через м'ясорубку м'ясо і цибулю, додайте до них сухарів і підсмажте на вершковому маслі. У м'ясо вбийте яйце, покласти сметану, сіль і смажте 1 - 2 хв.
Приготованим фаршем намажте хліб, перекладіть на деко, змащене маслом, і поставте в духовку на 10 хв.

Гарячий бутерброд з баклажанами і перцем: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 4 яйця, 2 ст. л. маргарину, 3 середніх баклажана, 3 ст. л. рослинного масла, перець, сіль.

Спосіб приготування
Одне яйце збийте. Умочіть в ньому скибочки хліба і обсмажте їх з обох боків. Приготуйте з баклажанів пюре і намажте їм хліб.
Три яйця зваріть круто, наріжте кружальцями і покладіть на бутерброд.

Гарячий бутерброд з котлетами і сиром: рецепт

Потрібно:
8 скиб хліба, 8 котлет, 100 г будь-якого сиру, 1 цибулина, вершкове масло, сіль, перець.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Цибулю дрібно порубаєте і пережарьте. Сир поріжте пластинками. Намажте хліб маслом. На кожну скибочку покладете смажену цибулю, потім котлету і платівку сиру. Бутерброди перекладіть на деко і запікайте в духовці, поки сир не розплавиться.

Гарячий бутерброд з грибами, помідорами, цибулею і сиром

Потрібно:
8 скибочок хліба, 200 г свіжих грибів, 1 ст. л. вершкового масла, 1 / 2 склянки сметани, 1 помідор, 2 ст. л. тертого сиру, 1 цибулина, сіль, перець.

Як приготувати гарячий бутерброд
Гриби дрібно порубаєте і пережарьте. До них додайте борошно, сметану, сіль, перець і, постійно помішуючи, тушкуйте, поки соус не загусне. Кожен скибочку хліба намажте маслом, потім грибний масою, зверху покладіть часточки помідора, колечка лука і посипте тертим сиром.
Бутерброди покладіть на деко або на сковороду, поставте в духовку і запікайте, поки верхній шар не підрум'яниться.

Гарячий бутерброд з яблуками і хріном: рецепт

Потрібно:
8 скиб хліба, 150 г будь-якої ковбаси, вершкове масло, 1 помідор, 2 яблука, хрін.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Скибочки хліба обсмажте в олії з обох сторін. Ковбасу поріжте кружальцями і теж обсмажте. Яблука натріть на крупній тертці й обсмажте, додавши хрін. На кожну скибочку хліба покладете шматочок ковбаси, потім шар протертих яблук, а зверху часточку помідора.

Гарячий бутерброд з бринзою: рецепт

Потрібно:
8 рогаликів, 1 / 2 л молока, 200 г бринзи, 100 г вершкового масла.

Як приготувати гарячий бутерброд
Молоко закип'ятити, налийте в глибоку тарілку, додайте цукор, розтоплене вершкове масло, терту бринзу і добре перемішайте.Рогалики злегка підігрійте на сковороді, перекладіть на блюдо. Молоко налийте в піали і подавайте до столу.

Гарячий бутерброд з шинкою: рецепт

Потрібно:
8 скибочок хліба, 100 г шинки, 100 г сиру, яйце, перець.

Спосіб приготування гарячого бутерброда
Збийте яйце і змішайте його з сиром. Шинку поріжте скибочками. На кожну скибочку хліба покладете скибочку шинки, зверху намажте сиром.
Бутерброди перекладіть на сковороду або деко і запікайте в духовці, поки хліб не підрум'яниться.

При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт NashaKrasa.com.ua обов'язкове!