загрузка...
СХУДНЕННЯ     |     Рецепти і приготування бутербродів з паштетом, рисом, гречкою і зеленню, з оселедцем, маслом, цибулею, м'ясом, рибою, капустою і помідорами

Рецепт та приготування бутербродів із шпротним і яловичого паштетів, крабових паличок і помідорів, з фаршем, салом і оселедцем

Бутерброд з шпротним і яловичого паштетів із зеленню: рецепт і приготування

Буханець білого хліба наріжте на пласти товщиною 1 см, на кожний шматок покладіть з одного боку шпротним паштет, посипте його кропом, потім яловичий паштет, посипаний зеленню естрагону. Паштети полийте кетчупом або червоним соусом. З іншого боку покладіть лист крес-салату, на який викладіть салати «Мрія кролика» і «Ранок».

Начинка з паштетів із зеленню

Потрібно: по 150 г шпротним і яловичого паштетів, зелень кропу і естрагону, лист крес-салату.
Спосіб приготування. Шпротним паштет змішайте з дрібно нарубаною зеленню. Яловичий паштет звільните від захисної плівки і наріжте кружечками товщиною 1 см. Зелень кропу й естрагону дрібно наріжте.

Салат «Мрія кролика»

Потрібно: по 200 г капусти, моркви і кабачків, 300 г яблук, 2 головки ріпчастої цибулі, 100 г свіжих огірків, 1 ч. л. оцту, 2 ч. л. березового соку, сіль, спеції.
Спосіб приготування. Капусту дрібно наріжте. Яблука і морква очистіть і натріть на тертці, цибулю поріжте кубиками. Огірки наріжте гуртками. Кабачок очистіть від шкірки і натріть на тертці.
Складіть всі компоненти салату разом, залийте їх розведеним оцтом і дайте трохи настоятися. Додайте сіль, спеції і березовий сік.

Салат «Ранковий»

Потрібно: 3 яйця, 50 г рису, 300 г картоплі, по 100 г солоних огірків і консервованого горошку, 2 ст. л. огіркового розсолу.
Спосіб приготування. Яйця відваріть, натріть на тертці, рис переберіть, промийте, відваріть в підсоленій, воді, знову промийте, щоб він був розсипчастим. Картоплю відварити в підсоленій воді в «мундирі», очистіть і поріжте маленькими кубиками. Огірок натріть на тертці. З зеленого горошку злийте рідину і викладіть його в салатницю. У неї ж помістіть всі інші компоненти, перемішайте і заправте огірковим розсолом.

Червоний соус

Потрібно: по 3 ст. л. борошна, рослинної олії і томатної пасти, головка ріпчастої цибулі, спеції, сіль, зелень кропу.
Спосіб приготування. Борошно просіть, і перемішайте з рослинним маслом, викладіть на гарячу сковороду, прожарити протягом 5 хв. Потім додайте томатну пасту. Кріп і цибулю дрібно поріжте.Зелень і цибуля покладіть до підготовленої основі, смажте всі разом 3 - 5 хв. Спеції та сіль додайте за кілька хвилин до готовності. Соус подається гарячим.
Перед подачею на стіл бутерброд розігрійте в мікрохвильовій печі.

Як приготувати складні бутерброди

Рецепт бутерброда з крабових паличок і помідорів: як приготувати

Наріжте буханець хліба з пшеничного борошна уздовж на шматки товщиною 12 - 14 мм. Кожен шматок намажте тонким шаром вершкового масла. На праву сторону викладіть салат «Французький», а на ліву - «Креветковий». У середину бутерброда помістіть овочеве рагу. Зверху на салати викладіть шматочок запеченої риби та крабові палички.
По всій поверхні бутерброда розкладіть помідори, нарізані тонкими кружальцями. Ще вище покладіть очищену креветку, часточку лимона і прикрасьте зеленню кропу або петрушки.

Начинка з крабових паличок і прикраси

Потрібно: 50 г крабових паличок, 100 г свіжих помідорів, 20 г вершкового масла, зелень петрушки або кропу.
Спосіб приготування. Крабові палички розріжте навпіл. Помідори вимийте і наріжте тонкими кружальцями. Зелень дрібно порубаєте.

Салат «Французький»

Потрібно: 200 г картоплі, 50 г болгарського перцю солодкого, 40 г шинки, 100 г анчоусів, 2 ст. л. оливкової олії, 1 ст. л. лимонного соку, 10 г маслин, 40 г свіжих грибів, сіль, чорний мелений перець.
Спосіб приготування. Картоплю відварити в підсоленій воді в «мундирі», очистіть. Картопля, болгарський перець, шинку, анчоуси наріжте, посоліть, поперчіть і перемішайте. Оливкова олія змішайте з лимонним соком. Цією заправкою залийте підготовлені продукти. Додайте нарізані на дрібні шматочки відварні гриби, маслини і знову перемішайте.

Салат «Креветковий»

Потрібно: 100 г рису, 200 г креветок, 50 г болгарського солодкого перцю, 1 ст. л. томатної пасти, 10 г вершкового масла, 1 ч. л. оцту, сіль, чорний мелений перець.
Спосіб приготування. Рис разом з томатною пастою обсмажте у вершковому маслі, щоб зерна стали злегка прозорими. Потім влийте склянку води і, накривши кришкою, варіть до готовності. Злийте воду і охолодіть рис. Цибуля наріжте кільцями, а перець - смужками і викладіть до остившему рису. Потім заправте салат оцтом, сіллю і перцем і поставте на 30 хв у прохолодне місце. Креветки варіть у киплячій підсоленій воді близько 5 хв. Очистіть, м'ясо наріжте дрібними шматочками і додайте в салат.

Запечена риба

Потрібно: 400 г риби (коропа, щуки, окуня, судака), по 2 ст. л. рослинної олії і лимонного соку, сіль, чорний мелений перець.
Спосіб приготування. Рибу наріжте на порційні шматки, посоліть і збризніть лимонним соком.Деко змастіть рослинною олією і викладіть на нього рибу. Запікайте в добре прогрітій духовці 35 - 40 хв, час від часу поливаючи соком виділяється.

Овочеве рагу

Потрібно: 200 г капусти, по 150 г моркви і кабачків, головка ріпчастої цибулі, 200 г свіжих помідорів або 20 г томатної пасти, 1 / 2 склянки рису, 2 ст. л. рослинного масла, 2 зубчики часнику, сіль, чорний мелений перець, зелень петрушки і кропу.
Спосіб приготування. Рис замочіть в холодній воді на 1 - 2 год і відваріть до готовності. Капусту дрібно наріжте і тушкуйте з додаванням води 35 - 40 хв. За 15 хв до готовності додайте натерту на крупній тертці моркву, цибулю, нарізану дрібними кубиками, натертий на тертці кабачок. Помідори очистіть від шкірки, наріжте їх маленькими часточками і додайте в рагу. Їх можете замінити томатним соусом або пастою. За 3 хв до готовності додайте в рагу товчений часник і дрібно нарізану зелень. Потім вкладіть варений рис і добре перемішайте.

Як приготувати складні бутерброди

Канапки з фаршем, салом, оселедцем і зеленню: рецепти і приготування

Буханець білого хліба наріжте на шматки шириною 1 см. На кожен шматок укладіть з одного боку фрикадельки із зеленню, солону рибу, з іншого - салати «Весняний» і рисовий.




Фрикадельки

Потрібно: 300 г яловичого фаршу, 50 г свинячого сала, головка ріпчастої цибулі, 200 г солоної оселедця, сіль, спеції, зелень кропу і кінзи.
Спосіб приготування <. I>. Фарш і сало пропустіть через м'ясорубку. Цибуля також пропустіть через м'ясорубку, з'єднайте з фаршем. У готовий фарш додайте спеції, сіль і частину зелені, попередньо дрібно нашаткувати.
З фаршу зробіть невеликі кульки, відваріть їх у підсоленій воді протягом 10 - 12 хв. Коли м'ясні кульки трохи охолонуть, злегка розімніть їх, щоб вони прийняли форму коржів, але не розвалилися.
Оселедець почистіть, відокремте філе від кісток і поріжте його на шматочки шириною 20 - 25 мм.

Салат «Весняний»

Потрібно: 2 листи крес-салату, 150 г білого курячого м'яса, 2 яйця, головка ріпчастої цибулі, 50 г рисової крупи, 2 ст. л. майонезу, сіль, зелень петрушки і кінзи.
Спосіб приготування. Курячу грудинку звільните від кісток і відваріть в підсоленій воді до готовності. Дайте охолонути і поріжте на дрібні шматочки або пропустіть через м'ясорубку.
Яйця відварити, дрібно поріжте. Цибуля поріжте квадратиками. Зелень дрібно наріжте. Рис промийте, відваріть в підсоленій воді, знову промийте, щоб він був розсипчастим.
У високу посуд складіть всі компоненти салату, посоліть, перемішайте.
Помістіть салат в холодильник на годину, після чого заправте майонезом.

Рисовий салат

Потрібно: 100 г рису, 2 головки ріпчастої цибулі, 3 яєчні білки, 50 г майонезу, 1 ч. л. гірчиці, 2 ст. л. огіркового розсолу, 100 г консервованої сайри в соняшниковій олії, 20 г зеленої цибулі, сіль.
Спосіб приготування. Рис промийте, відваріть в підсоленій воді, знову промийте, щоб він був розсипчастим. Ріпчасту цибулю наріжте маленькими квадратиками. Зелена цибуля поріжте. Яйця відваріть, відокремте білок і натріть його на тертці. Сайру з розсолом викладіть в підготовлену високу посуд, розімніть вилкою. Гірчицю розведіть розсолом з-під солоних огірків і дайте їй настоятися протягом години. У посуд, де вже знаходиться сайра, складіть залишилися компоненти салату, посоліть, заправте майонезом і добре перемішайте.
Подавайте в гарячому вигляді.

Рецепти бутербродів з паштетом, печінкою і яйцем: як приготувати

Буханець білого хліба поріжте на пласти товщиною 1 см. На кожен шматок покладіть з одного боку свинячий паштет із зеленню кропу і петрушки, далі яловичу печінку, обсмажену в клярі, полийте її білим соусом, на іншу сторону викладіть картопляний салат з копченими сардинами і салат « Теплий ».

Начинка

Потрібно: 150 г свинячого паштету, 300 г яловичої печінки, 2 яйця, по 2 ст. л. борошна та олії, сіль, спеції, зелень кропу і петрушки.
Спосіб приготування. Зелень дрібно наріжте. Паштет змішайте із зеленню. Печінка поріжте на тонкі пластинки. З борошна, яєць, солі та спецій приготуйте кляр. Розігрійте рослинне масло. Печінка умочіть в кляр і обсмажте протягом 3 - 4 хв з кожної сторони.

Картопляний салат з сардинами

Потрібно: по 300 г картоплі і сардин гарячого копчення, 200 г солоних огірків, 2 головки ріпчастої цибулі, 50 г консервованого зеленого горошку, 5 ст. л. майонезу, сіль, 20 г зеленої цибулі, крес-салат, петрушка і кріп.
Спосіб приготування. Картоплю відварити в підсоленій воді в «мундирі», поріжте маленькими квадратиками. Огірки натріть на середній тертці, цибулю поріжте півкільцями, зелень дрібно наріжте. З горошку злийте рідину. Рибне філе відокремте від кісток і дрібно поріжте. Складіть всі компоненти, посоліть, заправте салат майонезом і перемішайте.

Салат «Теплий»

Потрібно: 300 г редису, 200 г свіжих огірків, 2 листи крес-салату, 2 яйця, 4 ст. л. сметани, сіль, 20 г зеленої цибулі, зелень кропу. Спосіб приготування. Овочі дрібно поріжте, зелень подрібніть, яйця відваріть, натріть на дрібній тертці. Цибуля наріжте півкільцями. Складіть всі компоненти, посоліть, заправте салат сметаною і добре перемішайте.

Білий соус

Потрібно: по 3 ст. л. борошна та олії, 4 ст. л.сметани, по 1 ст. л. огіркового розсолу і гірчиці, сіль, кмин, чорний мелений перець.
Спосіб приготування. Борошно просите, перемішайте з рослинним маслом, обсмажте на сковороді протягом 5 хв. Гірчицю змішайте з огірковим розсолом і дайте трохи настоятися. Сметану змішайте зі спеціями і сіллю, додайте гірчицю і з'єднайте з борошном і рослинним маслом. Ще трохи потримайте на вогні до повної готовності.
Перед подачею на стіл бутерброд розігрійте в мікрохвильовій печі.

При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт NashaKrasa.com.ua обов'язкове!