загрузка...
СХУДНЕННЯ     |     Соуси на рибному бульйоні. Як приготувати білий, парової, томатний соус на рибному бульйоні з овочами, грибами та вином. Соус по-матроських

Рецепти і приготування м'ясних, рибних і грибних бульйонів, соусів і маринадів. Як приготувати бульйони, соуси, маринади

Бульйони: м'ясний, рибний, грибний. Рецепти і приготування бульйонів

Бульйони: м'ясний, рибний, грибний. Рецепти і приготування бульйонів

Для соусів варять м'ясний бульйон (звичайний - білий та коричневий), рибний і грибний. Звичайний бульйон використовують для приготування соусів, які внаслідок їх кольору називаються білими, а коричневий бульйон вживають для так званих червоних соусів, які мають різні відтінки - від червоного до коричневого ... >>

Червоні соуси на м'ясному бульйоні

Червоні соуси на м'ясному бульйоні

Червоні соуси готують на коричневому бульйоні. Пропонуємо рецепти червоних соусів на м'ясному бульйоні на будь-який смак. Зварити коричневий бульйон з обсмажених м'ясних кісток і процідити. Частина цього бульйону (1 / 5) злити в окремий посуд, охолодити (приблизно до 50 °), всипати просіяне, спасерувати без жиру пшеничне борошно ... >>

Білі та томатні соуси. Як приготувати білий і томатний соус: рецепти

Білі та томатні соуси. Як приготувати білий і томатний соус: рецепти

Як приготувати білий і томатний соус? Томатний соус із грибами: дрібно нашаткований ріпчасту цибулю спасерувати, а свіжі гриби (білі або печериці) нарізати тонкими скибочками і підсмажити на соняшниковій олії, покласти їх у гарячий томатний соус, влити вино, додати перець горошком і варити 10 - 15 хвилин ... >>

Соус по-матроських "> Соуси на рибному бульйоні. Як приготувати білий, парової, томатний соус

Соуси на рибному бульйоні. Як приготувати білий, парової, томатний соус: рецепти

Рибні соуси готують на бульйонах, одержуваних при варінні риби та рибних харчових відходів. Гарячу білу пассеровку, приготовлену на вершковому маслі, розвести гарячим
рибним бульйоном, призначеним для приготування соусу, і варити 45 - 50 хвилин. Готовий соус посолити, після чого процідити ... >>

Соуси на грибному бульйоні, сметанні та молочні соуси: рецепти

Соуси на грибному бульйоні, сметанні та молочні соуси: рецепти і приготування соусів

Основні сметанні соуси готують натуральними, тобто зі сметани з білою пассеровкой або зі сметани з додаванням білого соусу. Молочні соуси готують з молока і білої пассеровкі з додаванням спецій. Залежно від призначення молочні соуси можуть бути різної густоти ... >>

Яєчно-масляні соуси і масляні суміші: рецепти і приготування

Соуси на грибному бульйоні, сметанні та молочні соуси: рецепти і приготування соусів

Яєчно-масляні соуси готують з вершкового масла, сирих яєчних жовтків з додаванням лимонного соку або лимонної кислоти і солі. Свіжі жовтки можна замінити сухими. Яєчно-масляний соус іноді готують з молочним або білим соусом. Масляні суміші використовують для бутербродів, оформлення і поліпшення смаку м'ясних і ... >>

Як приготувати соус хрін, сметанний соус, соус вінегрет і соус майонез

Холодні соуси. Рецепти і приготування холодних соусів. Як приготувати соус хрін, сметанний соус, соус вінегрет і соус майонез

Холодні соуси подають до холодних страв з риби, раків, дичини і овочів.Соус майонез, соус майонез з корнішонами, зеленню подають також до смажених гарячим рибним стравам. До групи холодних соусів входять також овочеві маринади, фруктово-ягідні соуси, заправки для салатів і оселедця ... >>

Фруктово-ягідні і мигдальні соуси: рецепти і приготування

Холодні фруктово-ягідні соуси: рецепти і приготування. Як приготувати брусничний, яблучний соус, мигдальний соус

Чорносмородиновий джем протерти через сито. Великий ріпчасту цибулю (салатний) нарізати дрібними кубиками (3 - 4 мм) і прокип'ятити з винним оцтом. Цедру з апельсинів і лимона зняти терткою, залити окропом, остудити, злити воду,
залити портвейном або мадерою і дати настоятися не менше 1 години ... >>

Як приготувати маринад з овочів, заправки для салатів, гірчицю і желе

Як приготувати маринад з овочів, заправки для салатів, гірчицю і желе з м'яса і риби

Гірчиця столова: рецепт і приготування їдальні гірчиці. Гірчичний сухий порошок потрібно розім'яти і просіяти через сито. Просіяну гірчицю покласти в посуд, залити гарячою водою і швидко розмішати лопаткою так, щоб вийшла густа маса без грудок. Потім заварену масу залити гарячою водою і дати постояти в холодному місці 8 - 10 годин ... >>