загрузка...
СХУДНЕННЯ     |     Бутербродні пасти: рецепти і як приготувати пасти для бутербродів. Рецепти і приготування паст із сиру, бринзи, яйця і сирною пасти

Рецепти і приготування паст з овочів, з шинкою, м'ясом, сиром, ковбасою і рибою. Як приготувати овочеву, м'ясну, сирну і рибну пасту

Рецепти і приготування паст з овочів, з шинкою, м'ясом, сиром, ковбасою і рибою

Овочева паста: рецепт і приготування

2 морквини середніх розмірів, 1 корінь петрушки, 1 корінь пастернаку, 1 шматочок селери, 2 - 3 гриба, 1 середніх розмірів яблуко, 1 ч. ложка томатного пюре, кілька родзинок, 3 - 4 горіха, 2 - 3 ст. ложки рослинної олії, лимонний сік, сіль, чорний перець.

1. Паста з сирих овочів (без грибів і чорного перцю). Овочеві компоненти і яблуко очистити від шкірки і серцевини, натерти на дрібній тертці, розмішати, додати товчені горіхи, родзинки, лимонний сік і рослинне масло. Витримати 20 хв і процідити, не протираючи. У відцідженої соку змочити хлібні скибочки, змастити отриманим пюре і зверху прикрасити часточками помідорів або інших сирих овочів - огірка, свіжого перцю.
2. Вегетаріанська паста. Очищені і натерті овочі і яблуко припустити в рослинному маслі протягом 15 хв, додати 1 / 2 склянки овочевого бульйону або підсоленої води (ложечку по ложечці). Протерти через сито, додати спеції, томат-пюре і посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки. Паста використовується для намазування бутербродів і як начинку для тарталеток і млинчиків.

Як приготувати овочеву пасту: рецепт пасти з овочів

1 зв'язка коріння для супу, 1 / 2 головки цибулі, 2 - 3 гриба, 1 ч. ложка гострого томату-пюре, 1 - 2яйца, по 1 ст. ложці натертих бринзи і сиру, чорний перець, лимонний сік, сіль, 2 - 3 ст. ложки рослинної олії, зелень петрушки.

Овочі очистити, натерти на тертці і припустити в рослинному маслі протягом 10 хв. Додати гриби і розведений у невеликій кількості води томат-пюре. Суміш СТВШ на повільному вогні і потім остудити, додати дрібно нарізане круте яйце і натертий сир. Збризкати лимонним соком, посипати чорним перцем і дрібно нарізаною зеленню петрушки.
Використовується для вегетаріанських бутербродів, закусочних (скибочок) бутербродів і як начинку для тарталеток і млинчиків.

Примітка: за бажанням можна додати гірчицю, розтертий гіркий перець і часник.

Паста з шинкою та гірчицею: рецепт і приготування

150 г шинки, 1 ст.ложка гірчиці, 1 яйце, 20 г масла, сіль, чорний перець.

Яйце, зварене круто, очистити і разом з шинкою пропустити через м'ясорубку. До пропущеної через м'ясорубку масі додати гірчицю і масло, старанно розтерти, посолити і додати перець за смаком.
Якщо шинка дуже жирна, масло додавати не слід. Занадто густу масу розвести невеликою кількістю сметани.

Рецепт пасти з шинкою і хріном. Як приготувати пасту з шинкою

150 г шинки, 2 ст. ложки майонезу, 1 ч. ложка тертого хрону.

Шинку пропустити через м'ясорубку, перемішати з майонезом і хріном, посолити за смаком.

Паста з печінки: рецепт і приготування

100 г підготовленої та обсмаженої печінки, 1 цибулина, 1 ст. ложка олії, 1 ст. ложка натертого на тертці сиру.

Печінку і цибулину обсмажити, додати трохи води, згасити під кришкою протягом 5 хвилин. Пропустити через м'ясорубку. До фаршу додати по столовій ложці вершкового масла і тертого сиру. Посолити, поперчити і збити до пишноти.

Паста з ковбасою: як приготувати і рецепт

250 г вареної ковбаси або сосисок, 80 г сиру, 3 яйця, 60 г майонезу, сіль, перець за смаком, 1 / 2 ч. ложки готової гірчиці.

Ковбасу або сосиски разом з яйцями пропустити через м'ясорубку, додати гірчицю; сир натерти на тертці, змішати з іншими інгредієнтами. Всі заправити майонезом, спеціями.

Паста з смаженого м'яса: рецепт і приготування м'ясної пасти

100 г смаженого м'яса (телятина, грудинка тощо, що залишилися від обіду), 2 яйця, 1 ст. ложка олії, 1 ч. ложка посіченої зеленої цибулі, 1 ч. ложка посіченої кропу, сіль, чорний перець.

Яйця, зварені круто, очистити і разом з м'ясом пропустити через м'ясорубку. Масу старанно розтерти з маслом, додати посічений кріп і зелена цибуля, трохи чорного перцю, старанно розмішати і посолити за смаком.

Рецепт пасти з смаженого м'яса: приготування м'ясної пасти

150 г смаженого м'яса (яловичина, що залишилася від обіду), 50 г плавленого сиру, селера, 2 ст. ложки майонезу, сіль, чорний перець.

М'ясо і шматочок вареного селери (20 г) пропустити через м'ясорубку, сир натерти на тертці. Всі компоненти старанно перемішати з майонезом, посолити і додати перець за смаком.

Паста з ковбасою і сиром: рецепт і приготування сирної пасти

100 - 150 г вареної ковбаси, 50 г плавленого сиру, 1 ч. ложка гірчиці, 1 яйце, 20 г масла, сіль, чорний перець.

Варену ковбасу пропустити через м'ясорубку. Всі компоненти старанно перемішати з майонезом, посолити і додати перець за смаком.

Рецепт пасти з печінки: як приготувати пасту

200 г печінки, 2 ст. ложки смальцю, 50 г плавленого сиру, 1 ст.ложка сметани, сіль, чорний перець.

Печінку промити, очистити від жив і плівки, порізати на шматочки, обсмажити на смальці і, підлив столову ложку води, гасити протягом декількох хвилин. Коли охолоне, пропустити через м'ясорубку разом з соусом від гасіння. Сир натерти на тертці і старанно розмішати з пропущеною через м'ясорубку печінкою, додати стільки сметани, щоб утворилася густа маса. Посолити і додати чорний перець за смаком.

Паста з консервованої копченої риби: рецепт і приготування

1 / 2 банки оселедця в олії (близько 150 г), 1 жовток, 1 ст. ложка гірчиці.

З риби вийняти кістки, пропустити через м'ясорубку, додати сирий жовток і старанно розтерти з гірчицею. Якщо маса буде надто густою, додати трохи масла з консервів. Посолити за смаком.

Паста з копченої риби з бринзою: як приготувати і рецепт

150 г копченої тріски, 150 г бринзи, 1 ст. ложка соняшникової олії, 1 ст. ложка гірчиці, червоний перець, сіль.

З риби зняти шкіру, відділити філе, вийняти кістки і разом з бринзою пропустити через м'ясорубку. Масу розтерти з соняшниковою олією і гірчицею, яку додавати поступово, щоб паста не була занадто кислим. Додати червоний перець і, якщо потрібно, посолити.

Рецепт пасти з рибного паштету

1 / 2 банки рибного паштету (близько 120 г), 2 жовтки, 1 ст. ложка соняшникової олії, 1 ст. ложка гірчиці.

Жовтки яєць, зварених круто, протерти крізь густе сито, додати до паштету, розтерти з соняшниковою олією і гірчицею, додати перець за смаком.

Рибна паста з томатним соусом: рецепт і приготування

1 / 2 банки бичків у томатному соусі (близько 150 г), 1 ст. ложка олії, 1 ст. ложка гірчиці, червоний перець.

Бички пропустити через м'ясорубку, масу розтерти з маслом і такою кількістю соусу від бичків, щоб вона не була занадто рідкою. Додати червоний перець і гірчицю за смаком.

Паста з оселедця: як приготувати і рецепти

Варіант 1 пасти з оселедця
Оселедець (близько 200 г), 1 невелике яблуко (близько 100 г), 3 ст. ложки олії.

Оселедець вимочити, почистити, відокремити філе і вийняти кістки. Яблуко очистити, вирізати гнізда з насінням, порізати на шматочки і разом з оселедцем пропустити через м'ясорубку. Після цього розтерти масу з олією.

Варіант 2 пасти з оселедця
Оселедець (близько 200 г), 1 жовток, 2 ст. ложки олії (маргарину).

Оселедець вимочити, почистити, відокремити філе, вийняти кістки і разом з жовтком яйця, зварені круто, пропустити через м'ясорубку. Приготовлену масу ретельно розтерти з маслом (маргарином).

Варіант 3 пасти з оселедця
Невелика оселедець (близько 150 г), 1 жовток, 2 ст.ложки олії, 100 г кисломолочного сиру.

Оселедець вимочити, почистити, відокремити філе, вийняти кістки і разом з круто звареним жовтком яйця і сиром пропустити через м'ясорубку. Після цього масу ретельно розтерти з маслом.

Паста з консервованого лосося: рецепт і приготування

1 / 2 банки лосося (або іншої риби) у власному соку (близько 120 г), 3 ст .. ложки майонезу, сік лимона, сіль.

Осушені рибу поділити на шматки, вийняти хребет, пропустити через м'ясорубку і старанно розтерти з майонезом.
Приправити до смаку соком лимона і, якщо потрібно, посолити.

Рецепт пасти з часником і цибулею

3 зубочка часнику, 1 цибулина, 1 ст. ложка бринзи, 1 ст. ложка сиру.

Часник і цибуля помити, подрібнити, з'єднати стертою бринзою та сиром, посолити, поперчити і перемішати.

Яблучна паста: рецепт і приготування

4 яблука, 150 г родзинок, 2 помідори, цукор, запашний перець, гвоздика, гірчиця, 1 цибулина, сіль.

Яблука очистити від шкірочки, нарізати скибочками й гасити на слабкому вогні, підлив в каструлю трохи води. Помідори обшпарити окропом, зняти з них шкірку. Ізюм та цибулю дрібно порубати. Всі покласти в каструлю з яблуками, всипати подрібнені спеції, цукор і тушкувати на слабкому вогні до готовності (близько 1 години).
Охолодити пасту і подати до холодного м'яса.

При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт NashaKrasa.com.ua обов'язкове!