загрузка...

Рецепти паштетів з риби (маринованої, свіжої, консервованої). Квасоляний паштет. Рецепти сирних, сирних паштетів та паштетів з бринзи: приготування
125 г вершкового масла, 100 г маринованого філе морської риби (оселедець та ін), 1 ст. ложка оцту, 1 ст. ложка рибного маринаду, 2 ч. ложки гірчиці, 2 ч. ложки цукру, м'якуш 2 шматочків черствого хліба, 1 ч. ложка соку ріпчастої цибулі, 1 невеликий солоний огірок, 1 лимон,...  далее..
Яєчно-масляні соуси і масляні суміші: рецепти і приготування. Гірчичний, раковий соус. Рецепт та приготування оселедцевого олії
Пасерування борошна і овочів Яєчно-масляні соуси готують з вершкового масла, сирих яєчних жовтків з додаванням лимонного соку або лимонної кислоти і солі. Свіжі жовтки можна замінити сухими. Сухі жовтки перед використанням п...  далее..
Холодні соуси: рецепти і приготування. Як приготувати маринад з овочів, заправки для салатів, гірчицю і желе з м'яса і риби
Пасерування борошна і овочів Маринад з овочів з томатом: рецепт і приготування Коріння нарізати соломкою, тонкими кружальцями або накарбовать, а цибуля - кільцями або півкільцями. Все це спасерувати на олії, додати томат-пюре і продовжувати па...  далее..
Холодні соуси. Рецепти і приготування холодних соусів. Як приготувати соус хрін, сметанний соус, соус вінегрет і соус майонез
Пасерування борошна і овочів Холодні соуси подають до холодних страв з риби, раків, дичини і овочів. Соус майонез, соус майонез з корнішонами, зеленню подають також до смажених гарячим рибним стравам. До групи холодних соусів входять також ов...  далее..
Бульйони: м'ясний, рибний, грибний. Приготування бульйонів. Як варити м'ясний, рибний і грибний бульйон. Рецепти бульйонів: скільки варити бульйони
Для соусів варять м'ясний бульйон (звичайний, білий та коричневий), рибний і грибний. Звичайний бульйон використовують для приготування соусів, які внаслідок їх кольору називаються білими, а коричневий бульйон вживають для так званих червоних соусів, які мають різні відтінки...  далее..
Здорове харчування з клітковиною: для схуднення, для здоров'я шлунково-кишкового тракту, проти запорів і хвороб.
Клітковина для схуднення і здоров'я шлунково-кишкового тракту, здорове харчування....  далее..
Здорове харчування, рецепти з кульбаби для здоров'я
Молоде листя кульбаби практично позбавлені гіркоти і з успіхом використовуються для приготування салатів, супів і других страв. З квіток кульбаби...  далее..
Запори. Харчування для здоров'я шлунково-кишкового тракту і перистальтики кишечника
Серед порушень в роботі шлунково-кишкового тракту особливе місце займають запори, отруйні наше життя в прямому...  далее..
Вітаміни
I. Введення Кожна людина хоче бути здоровим. Здоров'я-це те багатство, яке не можна купити за гроші або отримати в подарунок. Люди самі зміцнюють або руйнують те, що їм дано природою. Один з найважливіших елементів цієї творчої або руйнівної роботи - це харчування....  далее..
Виноград. Корисні і лікувальні властивості для здоров'я людини. Виноградна дієта.
За старою легендою виноград з'явився після Великого Потопу. Коли Ной зійшов зі свого Ковчега у гори Арарат. Схилив коліно і...  далее..
УКРОП не просто зелень - він для здоров'я дуже цінний
З лікувальною метою використовують траву і плоди кропу - насіння кропу. У кропі містяться: вітаміни - С - 95,2 мг%, Р, В1, В2, B, PP, фолієва кислота; мінеральні речовини: залізо, фосфор, кальцій, калій і ін Зелень кропу містить також: білки, цукру, флавоноїди, фітонциди....  далее..
Тала вода і організм людини.
Тала вода сприяє омолодженню всього організму. До того ж, за активної обміні речовин з організму виводяться старі, зруйновані клітини, які заважають утворенню нових, молодих. У результаті цього процес старіння сповільнюється. Відомо, що основним загальною ознакою для всіх груп довгожителів...  далее..
Спеціальна дієта для плоского живота, основні правила харчування.
Для плоского живота одних вправ мало, добре б ще дотримуватися спеціальну дієту або правил...  далее..
Солодкі й корисні рецепти з кульбаб
Варення з кульбаб рецепт 1 спосіб приготування На 400 головок кульбаб 1 великий лимон і 1 кг цукру. Кульбаби відокремити від усього зеленого, а жовті пелюстки залити 1 літром води, додати розрізаний на 4 частини лимон і варити 1-1.5 години. Остудити,...  далее..
Селера - комора здоров'я від вершків до корінців
Соковиті хрусткі стебла і листя, а так само корінь кулястої форми - вживають в їжу для здоров'я і гарного самопочуття. Селера дарує енергію, він дуже потрібний...  далее..
Рецепти для вашої краси.
Ви любите смачно і ситно поїсти? А як же ваша фігура? Не турбуйтеся - зовсім необов'язково переводити себе всілякими дієтами....  далее..
Святковий новорічний стіл: новорічне меню, рецепти, прикраси столу, алкогольні напої.
Наступний 2009 рік Бика має свої переваги і традиції у виборі новорічного меню і в прикрасі новорічного...  далее..
Правильне харчування для здоров'я шкіри.
Раціон для здорової шкіри Багато вітаміни, мінерали та інші поживні речовини впливають на шкіру. Тут перераховані ті, які особливо важливі для забезпечення її нормальних функцій. Вітамін А Необхідний для росту і відновлення тканин, опору інфекціям. Тривала...  далее..
Правильне та збалансоване харчування.
Правильне та збалансоване харчування - важливо для людини. З харчуванням наш організм повинен отримувати всі необхідні речовини: білки, жири, вуглеводи, мікроелементи, клітковину, воду і вітаміни. Будь-яка їжа, при правильному харчуванні, потрапляючи до нас в організм, має...  далее..
Користь яблук для людини. Вітаміни та мікроелементи в яблуках. Корисні властивості яблук. Яблучно-кефірна дієта.
Скушал яблучко, МІЙ СВІТЛО, - ПРЕЧУДЕСНЕЙШІЙ ДЕСЕРТ! ПРО КОРИСТЬ ЯБЛУК. Як здорово, коли ми маємо можливість влаштувати собі...  далее..