загрузка...

Білі та томатні соуси. Як приготувати білий і томатний соус: рецепти. Як зробити гострий томатний соус, томатний соус з грибами
Пасерування борошна і овочів Основний білий соус: як приготувати Гарячу білу пассеровку поступово розвести процідженим білим бульйоном, безперервно помішуючи, щоб не утворилося грудок. Варити соус 45 - 50 хвилин при слабкому кипінні, часто помішу...  далее..
Рецепти і приготування бутербродів з паштетом, рисом, гречкою і зеленню, з оселедцем, маслом, цибулею, м'ясом, рибою, капустою і помідорами
У батона білого хліба зріжте скориночку, розріжте його вздовж на пласти товщиною 12 - 15 мм. На шматки викладіть з одного боку рибний паштет з гречаною крупою і зеленню, далі свинячий паштет з рисом і зеленню, на інший бік - овочевий салат і салат «Каспій». Весь бутерброд полийте...  далее..
Рецепт та приготування бутербродів із шпротним і яловичого паштетів, крабових паличок і помідорів, з фаршем, салом і оселедцем
Буханець білого хліба наріжте на пласти товщиною 1 см, на кожний шматок покладіть з одного боку шпротним паштет, посипте його кропом, потім яловичий паштет, посипаний зеленню естрагону. Паштети полийте кетчупом або червоним соусом. З іншого боку покладіть лист крес-салату, н...  далее..
Рецепт та приготування бутербродів з ковбасою і скумбрією, зі смаженим сомом і яєчнею. Як приготувати бутерброд з ікрою і кабачком, рибою і червоним соусом, з овочами і кальмарами
Наріжте буханець хліба з пшеничного борошна вищого гатунку уздовж на шматки товщиною 12 - 14 мм. Розмістіть на пластах начинку в наступному порядку: на одну половину викладете смажену ковбасу з помідорами, на іншу - салат зі скумбрії. Бутерброд прикрасьте зеленню цибулі і кроп...  далее..
Рецепти і приготування складних бутербродів з курячою начинкою, з індичкою та вугрем, з печінкою тріски і овочами. Як приготувати бутерброд з курчам, тушкованими грибами та лососиною
Наріжте буханець житнього хліба з борошна вищого гатунку уздовж на шматки товщиною 1,3 - 1,7 см. Додайте на шматках начинку в наступному порядку: на праву його частину викладіть солону оселедець, зверху салат «бадьорить», на нього салат «Корисний». На ліву частину покладіть вар...  далее..
Соуси на рибному бульйоні. Як приготувати білий, парової, томатний соус на рибному бульйоні з овочами, грибами та вином. Соус по-матроських
Пасерування борошна і овочів Рибні соуси готують на бульйонах, одержуваних при варінні риби та рибних харчових відходів. Білий соус на рибному бульйоні: як приготувати Гарячу білу пассеровку, приготовлену на...  далее..
Рецепти і приготування м'ясних, рибних і грибних бульйонів, соусів і маринадів. Як приготувати бульйони, соуси, маринади
Для соусів варять м'ясний бульйон (звичайний - білий та коричневий), рибний і грибний. Звичайний бульйон використовують для приготування соусів, які внаслідок їх кольору називаються білими, а коричневий бульйон вживають для так званих червоних соусів, які мають різні відтінки - від черв...  далее..
Бутерброди. Відкриті та закриті (сандвічі, канапе) бутерброди. Як приготувати і рецепти бутербродів
Бутерброди - найбільш поширена закуска. Готують їх з хліба з маслом, ковбасою та іншими м'ясними та рибними гастрономічними товарами, м'ясними кулінарними виробами, яйцями та іншими продуктами. У цій групі виробів розрізняють власне бутерброди - відкриті бутерброди та їх...  далее..
Як приготувати масло. Рецепти мастил на основі вершкового масла: приготування яєчного, часникового і оселедцевого олії. Рецепт мастил з сиром, шинкою і рибою
Масло, маргарин намазують на хліб, іноді з них роблять прикраси - квітка, ролик, кубик і т.п. Жири надають бутерброду смак і соковитість, пов'язують продукти з хлібом. На 50 г хліба слід брати 10 - 15 г масла або масляних сумішей. Масло повинне бути свіжим і мати хорош...  далее..
Бутербродні пасти: рецепти і як приготувати пасти для бутербродів. Рецепти і приготування паст із сиру, бринзи, яйця і сирною пасти
Бутербродні пасти готують з різноманітних продуктів, підібраних за смаком, старанно подрібнених і перемішаних. Їх використовують як для приготування одно-і багатокомпонентних бутербродів, так і для декорування різних бутербродів, що робить різноманітним не тільки їх смак, але і зо...  далее..
Рецепти і приготування паст з овочів, з шинкою, м'ясом, сиром, ковбасою і рибою. Як приготувати овочеву, м'ясну, сирну і рибну пасту
2 морквини середніх розмірів, 1 корінь петрушки, 1 корінь пастернаку, 1 шматочок селери, 2 - 3 гриба, 1 середніх розмірів яблуко, 1 ч. ложка томатного пюре, кілька родзинок, 3 - 4 горіха, 2 - 3 ст. ложки рослинної олії, лимонний сік, сіль, чорний перець. 1. Паста з сир...  далее..
Пасерування борошна і овочів. Пасерування цибулі і коріння. Пасерування томату. Процес пасерування
Пшеничне борошно, призначена для пасерування, повинна бути не нижче 1-го сорту. Борошно пасерують без жиру або з жиром; в останньому випадку на 1 кг борошна беруть 800 г жиру. При пасерування борошно набуває приємний смак і запах смаженого горіха. Пасерувати борошно д...  далее..
Млинці на масницю. Рецепти і приготування млинців з грибами, з сиром і сиром. Як приготувати млинці з бананами, шоколадом та йогуртом
Як за старих часів, так і нині, головне пригощання на масницю - це млинці. Млинці були самим улюбленим блюдом на Русі. Їх з величезним задоволенням пекли й прості люди і царські сім'ї. Рецептів млинців дуже багато, млинці випікають з борошн...  далее..
Соуси на грибному бульйоні, сметанні та молочні соуси: рецепти і приготування соусів
Пасерування борошна і овочів Грибні соуси: рецепти і приготування Рецепт грибного соусу. Як приготувати грибний соус Гарячу білу пассеровку розвести грибним бульйоном, добре розмішати, посолити, кип'ятити 7 - 10 хвилин, після чо...  далее..
Паштети: рецепти. Як приготувати паштет. Рецепти паштетів зі свинячої і телячої печінки, ковбасний, м'ясний паштет та паштет з потрухів
Основною сировиною для приготування паштетів є м'ясо дичини, великої рогатої худоби, свиней, кролів, домашньої птиці і риби. Яловичину можна брати низьких сортів; для паштетів можна також використовувати спекотне, що залишився від обіду. Крім м'яса, до складу паштетн...  далее..
Екзотичні гарячі бутерброди: рецепти і приготування. Гарячі бутерброди з фруктами і ягодами, з горіхами, раками, ікрою та креветками
Потрібно: 2 яйця, 3 / 4 склянки молока, 1 ч. л. ваніліну, 8 скибочок батона, 1 апельсин, полуниця. Спосіб приготування гарячого бутерброда У глибоку тарілку розбийте одне яйце, додайте один білок, ванілін, влийте молоко і перемішайте. Розігріту с...  далее..
Гарячі бутерброди в духовці і на сковороді: рецепти і приготування. Смачні гарячі бутерброди з сиром, рибою, овочами, ковбасою, грибами та часником
Потрібно: 8 скибочок хліба, 1 ст. л. борошна, 1 ст. л. вершкового масла, 1 склянка молока, 100 г сиру, сіль. Спосіб приготування гарячого бутерброда У розігрітій сковороді розтопіть масло і підсмажте муку. Додайте молоко, сіль, доведіть до кипіння і...  далее..
Гарячі бутерброди. Рецепти і приготування гарячих бутербродів. Смачні гарячі бутерброди з сиром, ковбасою, грибами і з шпротами
Потрібно: 5 скибочок житнього хліба, 5 скибочок пшеничного хліба, 200 г вершкового масла, 100 г філе солоної оселедця, 5 яєць, сіль, гірчиця, зелень. Спосіб приготування гарячого бутерброда Яйця зваріть круто, дрібно порубаєте й змішайте з маслом. Дода...  далее..
Рецепти і приготування паштетів. Як приготувати паштет із гусячої печінки, з курки, кролика і домашньої птиці
500 г гусячої печінки, 150 г свіжого масла, 2 ст. ложки смальцю, невелика цибулина, 10 г сушених грибів, чорний перець, мускатний горіх, імбир, сіль. Гриби намочити на ніч у невеликій кількості води, а на наступний день зварити; відвар випарити до півсклянки. Цибулю п...  далее..
Холодні фруктово-ягідні соуси: рецепти і приготування. Як приготувати брусничний, яблучний соус, мигдальний соус
Пасерування борошна і овочів Фруктово-ягідний соус Чорносмородиновий джем протерти через сито. Великий ріпчасту цибулю (салатний) нарізати дрібними кубиками (3 - 4 мм) і прокип'ятити з винним оцтом. Цедру з...  далее..